Elektronische evaluatie van een opleidingssessie

Vul a.u.b. onderstaande korte evaluatie in, na een opleidingssessie. De evaluatie wordt, ter verwerking, verstuurd naar de vestigingsverantwoordelijke.

Vul je naam in – Duid je vestiging aan – Kies uit de kalender de datum van de opleidingsdag – Maak 4 keer een keuze tussen zeer goed/goed/voldoende/onvoldoende – Suggesties ter verbetering zijn steeds welkom – VERZEND

Evaluatieformulier

Supervisies - Groepssupervisies en Practica

Individuele Supervisie format WERKVERSLAG (FOR-055)

download: hier

U dient dit document te downloaden, in te vullen vóór de supervisie en door te mailen naar uw supervisor (of minstens mee te nemen op uw supervisie).

Individuele Supervisie format REFLECTIEVERSLAG (FOR-056)

download: hier

U dient dit document te downloaden, in te vullen na de supervisie en door te mailen naar uw supervisor (of minstens mee te nemen op uw volgende supervisie).

RICHTLIJNEN SCRIPTIE EN POSTERPRESENTATIE

Richtlijnen Scriptie en Posterpresentatie

Voorbeelden scripties

GESUPERVISEERDE KLINISCHE PRAKTIJKVOERING

De overheid vraagt tijdens of na een psychotherapieopleiding een gesuperviseerde klinische praktijkvoering van 3200 u. (2 fulltime werkjaren).

Let op: dit is betaalde praktijkvoering en geen onbetaalde stage. Wie zijn gesuperviseerde klinische praktijkvoering niet in de eigen praktijk doet of binnen zijn betrekking als loontrekkende richt zich tot zijn vestigingsverantwoordelijke voor een regeling.

LITERATUUR EN TAKEN

Literatuur en Taken

CASUÏSTIEK