TIJDENS DE PSYCHOTHERAPIE OPLEIDING VOLGT U INDIVIDUELE SUPERVISIE, GROEPSSUPERVISIE EN PRACTICA.

BEKIJK DEZE PRESENTATIE OM TE ZIEN HOE DIT IN ZIJN WERK GAAT

Samenvatting: een Individueel Supervisie/Groepssupervisie/Practicum Traject ziet er tijdens de psychotherapie opleiding dus als volgt uit:

  • Individuele Supervisie (IS): individueel (per uur)
  • Groepssupervisie/Practicum (GS/P): min. 3 deelnemers, max. 6 deelnemers (steeds 3 u.); dit moment mag worden ingevuld door een Groepssupervisie of een Practicum

JAAR 1: 1 GS/P: 4 x 3 u = 12 u – kostprijs: 400 €

JAAR 2: 1 GS/P: 4 x 3 u = 12 u – kostprijs: 400 € + 1 IS: 4 x 1 u = 4 u – kostprijs: 300 €

JAAR 3:1 GS/P: 4 x 3 u = 12 u – kostprijs: 400 €

JAAR 4: 1 GS/P: 4 x 3 u = 12 u – kostprijs: 400 € + 1 IS: 4 x 1 u = 4 u – kostprijs: 300 €

Hieronder vinden jullie de agenda van alle activiteiten aangaande supervisie, groepssupervisie en practica.

Voor een totaaloverzicht klik je op agenda rechts bovenaan.

Klik in de agenda op de naam van de supervisor om het adres van de sessie te zien.


Let op:

Het eerste invulformulier is om een Individueel Supervisietraject (4 x 1 u.) of een Groepssupervisie/Practicum Traject (4 x 3 u.) aan te vragen. Je krijgt dan elektronisch (in pdf.) een factuur en een document om je aanwezigheden op te registreren. Druk deze pdf af en neem je registratiedocument steeds mee naar de supervisie of het practicum.

Het tweede invulformulier is om je deelname aan een Groepssupervisie/Practicum Traject te bevestigen. Deze mail gaat naar de supervisoren zodat zij het aantal deelnemers kunnen opvolgen. Voor Individuele Supervisie neemt u rechtsreeks contact op met een supervisor die op de lijst van de AIHP staat vermeld, op deze site.

AUB : GEBRUIK VOOR JE AANVRAGEN GEEN HOTMAIL ADRES

Onze server gooit die er vaak uit omwille van teveel SPAM.

Hierdoor krijgen we je aanvraag mogelijks niet aan.

Aanvraagformulier voor een IS (4 x 1 u.), GS/P (1 x 3 u.), GS/P (2 x 3 u.) of GS/P (4 x 3 u.) - Let op! Als je meerdere trajecten aanvraagt, vraag je voor elk project een aparte KMO-p aan en niet 1 project waar je de bedragen zou samentellen!

Dit formulier dient om je deelname aan een GS/P te bevestigen en wordt doorgemaild naar de supervisoren. Voor Individuele Supervisie neemt u rechtsreeks contact op met een supervisor op onze supervisoren pagina.