DATA PRACTICA 2017:

Hieronder vindt u de data van de AIHP practica voor het eerste trimester. De practica zijn niet verplicht maar zijn uitzonderlijk goede momenten om de theorie in praktijk om te zetten. We zien immers geen nieuwe theorie. Tijdens een practicum houden we gesprekssimulaties tussen een psychotherapeut en cliënt (met een echte klacht). Tijdens één practicum kunnen twee therapeuten en twee cliënten aan bod komen. Gedurende het gesprek (wat kan worden geregistreerd op video) wordt feedback gegeven door de supervisor en de observatoren.

Eén practicum-groep bestaat uit minimum 4 deelnemers en maximum 7, waarvan 2 therapeut kunnen zijn, twee cliënt en de anderen observator. Vanaf 8 deelnemers wordt de groep uitgesplitst naar 2 groepen van 4.

Iedereen die deelneemt aan een practicum krijgt:

  • 3 accreditatiepunten voor klinisch gesuperviseerde praktijkvoering
  • 3 accreditatiepunten (uren) voor intervisie
  • en wie deelneemt als therapeut krijgt een accreditatie van 1 supervisie.

De deelname aan een practicum vergoedt u middels 1 Supervisievoucher. Let op, wie inschrijft en niet komt opdagen, wordt toch 1 Supervisievoucher aangerekend.

Schrijf u hieronder in via het formulier.

Oost-Vlaanderen – Gent: Marathonstraat 3

  • 20/12/2017 – 19.00 – 21.30 u- EMDR oefeningen met Annemarie Dekroo (enkel toegankelijk als je deze module als hebt gehad)

West-Vlaanderen – Koekelare: Swytswal 15

  • data 2018 volgen

Antwerpen – Zoersel: Hoge Dreef 98

  • data 2018 volgen

Deelname aan een practicum - voor meerdere deelnames verstuurt u steeds een nieuw formulier in.