Lezing rond rouw en verlies door Kristel Busschaert en Sylvie Vanlaere

Lezing rond rouw en verlies door Kristel Busschaert en Sylvie Vanlaere

Plaats: Marathonstraat 3, 900 Gent

Prijs: 1 supervisievoucher

Datum: 24/04/2019 van 19u30 tot 22u00


Ontbreekt het jou soms ook aan de ‘juiste’ woorden als er iemand voor je staat met immens verdriet? Weet je je soms geen houding te geven terwijl je met je hart helemaal meeleeft? Wat met voelbare angst voor je verdriet van mensen rondom je? Waarom staat er soms een korte vervaldatum op rouwen om iemand die je graag ziet? Zingeving na ingrijpende gebeurtenissen: realiteit of utopie?

Kristel Busschaert, die in 2017 afstudeerde aan de AIHP, schreef een boek n.a.v. het overlijden van haar metekindje. Via dit boek ‘Niet zomaar’ (onder pseudoniem van Tante Lies) ontmoette zij Sylvie die haar partner verloor in een verkeersongeval. Sylvie haalde veel troost uit het lezen van dit boek.  In 2017 gaven ze hun eerste voordrachten rond omgaan met rouw na verlies. Daarin vertellen ze over de diepe impact van hun verlieservaringen.

Verwacht geen pasklare antwoorden, wel eerlijke verhalen uit het leven gegrepen. Graag doorbreken ze het taboe en isolement van mensen in rouw en geven ze handvaten mee om dat zelf ook te proberen.

Sta je middenin een rouwproces, eerder aan de rand of er gewoon buiten? Deze voordracht is boeiend voor iedereen met interesse in rouw en verliesthema’s.

Deelnemen? mail: tanjabuyst@gmail.com – 0477/55 65 36