Kostprijs en Inschrijven

ACADEMISCH CURRICULUM – PSYCHOTHERAPIE OPLEIDING

SUPERVISIE – EN INTERVISIETRAJECT

60,00 EUR per supervisiesessie; in totaal 40 u = 2400 EUR, verspreid over de 4 academiejaren (40% overheidssubsidie via KMO-p mogelijk)

tijdens de psychotherapieopleiding dient u, over de 4 academiejaren, 40 supervisie-uren te doen; 15 van deze uren moeten in het 4° academiejaar vallen; studenten die reeds extern in supervisie zijn, mogen 10 uren externe supervisie laten meetellen

HOE INSCHRIJVEN?

  1. Surf naar de locatie waar je een opleiding wilt volgen (via de homepage of via de menubalk OPLEIDINGEN bovenaan). Let op, niet alle opleidingen gaan op elke locatie door.
  2. Scroll helemaal naar onder, vul het formulier in en selecteer de opleiding van jouw keuze.
  3. Voor de opleiding POSTGRADUAAT INTEGRATIEVE HUMANISTISCH-EXPERIËNTIËLE PSYCHOTHERAPIE download u deze cursistenovereenkomst: Cursistenovereenkomst – Psychotherapie, vult ze elektronisch verder in, handteken je ze, druk je ze af en stuur je ze door naar de vestigingsplaats van je keuze. Het doorsturen van de cursistenovereenkomst is bindend.
  4. Voor alle andere opleidingen volg je dezelfde procedure maar pas je de gegevens aan, aan de opleiding die je volgt. Vraag eventueel aan je vestigingsverantwoordelijke de gegevens die je moet invullen (mochten die nog niet ingevuld zijn…), zoals aantal ECTS, aantal opleidingsuren, enz…
  5. Deze cursistenovereenkomst is de officiële inschrijving voor je opleiding. Nadien krijgt u van ons een kopie van deze cursistenovereenkomst.
  6. U krijgt van ons een factuur toegestuurd (of het wordt u overhandigd op je eerste lesdag).
  7. Indien u gebruik wenst te maken van de KMO portefeuille (40% overheidssubsidie) dan heeft u, na de datum van de start van de opleiding (staat op uw factuur en is gelijk aan de eerste opleidingsdag), nog twee weken de tijd om de KMO portefeuille aan te vragen, nadien is dit niet meer mogelijk.
  8. Bij elke betaling vermeldt u steeds uw factuurnummer en persoonlijke gegevens.

AIHP – ERKEND OPLEIDINGSCENTRUM

De A.I.H.P. vzw is door de Vlaamse Gemeenschap erkend als opleidingscentrum.

Hierdoor kunt u als cursist gebruik maken van de KMO-portefeuille indien u zelfstandige bent (ook in bijberoep) en tot 40% van uw inschrijvingsgeld gesubsidieerd krijgen. Meer info krijgt u via het gratis nummer 1700.

Werkt u als loontrekkende dan kunnen sommigen gebruik maken van de Opleidingscheques voor Werknemers. Meer info: www.vdab.be/opleidingscheques.

Zie ook onze info met betrekking tot beide overheidssubsidies.